Εθνική Ασφαλιστική

ethniki

 

Η Εθνική Ασφαλιστική ηγείται του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα κατέχοντας τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς τόσο στον Κλάδο Ζωής με ποσοστό 19%, απέχοντας κατά 4% περίπου από την δεύτερη εταιρία, όσο και στους Γενικούς Κλάδους με ποσοστό 16%, σχεδόν διπλάσιο από την αμέσως επόμενη.

Εταιρία με ιστορία 121 ετών έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή. Ενδεικτικά, το 2011, η Εταιρία κατέβαλλε στους ασφαλισμένους της αποζημιώσεις συνολικού ύψους 524,2εκατ. ευρώ, σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ την ημέρα.

Με δυναμικά δίκτυα πωλήσεων, εκσυγχρονισμένες δομές και φιλική εξυπηρέτηση στέκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Με 2.450 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 184 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.853 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η Εταιρία ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της. Το γεγονός αυτό εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Εθνικής Ασφαλιστικής και παρέχει, στους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, όλα τα προνόμια και τα οφέλη του Ομίλου.