ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

europaiki-pisti

 

 

Είναι  100% Ελληνική εταιρεία και η μόνη ασφαλιστική εταιρεία εισηγμένη στο Χ.Α. Έχει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και έχει καταβάλει εισφορές σε ασφαλιστικούς οργανισμούς  €4,8 εκ. και φόρους – τέλη  €19,9 εκ.
Δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή. Έχει βραβευθεί ως True Leader, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001: 2008 για το σύνολο των υπηρεσιών της. Έχει επιλεγεί από την Τράπεζα της Ελλάδος για την εκπροσώπηση της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο Πανευρωπαϊκό stress test.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 3.530 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 320.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Πιστοποίηση ISO

Η πολιτική ποιότητας της ΑΕΓΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ συνίσταται κατ’ αρχήν στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της σε κάθε συναλλαγή που έχουν με αυτή και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων ασφαλιστικών «προϊόντων» ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών.
Η πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 αφορά στο σχεδιασμό και στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών της εταιρίας και είναι εφαρμοσμένο στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.
Κατά το πρότυπο αυτό η εταιρία εφαρμόζει ένα σύστημα ποιοτικού Management το οποίο εκτός των αυστηρά καθορισμένων διαδικασιών και των υψηλών προδιαγραφών που απαιτεί να τηρούνται σε κάθε δραστηριότητα, διασφαλίζει επίσης τον έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α είναι μαζί με τις θυγατρικές της καθώς και τις πολύτιμες στρατηγικές της συμφωνίες με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένας οργανισμός που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή / και επιθυμία των προσώπων – φυσικών και νομικών – που την εμπιστεύονται.
Υπηρεσίες ασφαλιστικές κάθε κλάδου, επενδυτικές (Αμοιβαία Κεφάλαια, Private Banking), Τραπεζικές (δάνεια κάθε είδους, πιστωτικές κάρτες), βοήθειας ιατρονοσηλευτικής, οδικής / ταξιδιωτικής, τεχνικής και γενικής βοήθειας, καθώς και υπηρεσίες μέσω ειδικών μονοπωλιακών «προϊόντων».
Με λίγα λόγια, η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ καλύπτει πλήρως τα αγαθά για τα οποία κάθε πολίτης αγωνίζεται νυχθημερόν (γνωρίζοντας ότι αυτή η δυνατότητα του να αγωνίζεται δεν είναι αιώνια), όπως είναι το εισόδημα του, η οικογένειά του, η περιουσία του, η ασφαλής και αποδοτική αξιοποίηση της, καθώς και η ποιότητα της ζωής του και των δικών του ανθρώπων.

ασφαλιστικος γονεας, lifecard

Ασφαλιστικός Γονέας
Η πρώτη ασφάλεια…αγάπης

Ο Ασφαλιστικός Γονέας - Lifecard είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που  εξασφαλίζει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, αν, ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Τα πλεονεκτήματά του είναι:

  • Δεν σας κοστίζει τίποτα απολύτως.
  • Εξασφαλίζει ψώνια χωρίς κόστος στην οικογένειά σας, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα  € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.
  • Είναι πολύτιμος οικονομικά, όπως και ο φυσικός γονέας για τα καθημερινά σας ψώνια. Σας επιστρέφει ένα σημαντικό μέρος των ασφαλίστρων που καταβάλλετε για οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριό σας στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Αν είστε από 18 έως 70 ετών, μπορείτε να εξασφαλίσετε εύκολα και απλά τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας – Lifecard.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος εδώ και θα παραλάβετε την κάρτα σας ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα Γραφεία Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης για να συμπληρώσετε την αίτηση και να παραλάβετε την κάρτα σας την ίδια στιγμή. Βρείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, καθώς και τα ποσοστά επιστροφής τους.