Ασφάλεια Ζωής

 

ph5Η Ασφάλιση Ζωής εξασφαλίζει τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην πολύ δύσκολη στιγμή που μας συμβεί το απρόοπτο.
Υπάρχουν προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός ώστε να υπάρχει η σωστή κάλυψη με μικρό κόστος.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή θα έχει ως συνέπεια τη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα (π.χ. φόρος κληρονομιάς, μειωμένο εισόδημα της οικογένειας που πρέπει να αναπληρωθεί για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, αποπληρωμή δανείων κ.α.). Η Ασφάλεια ζωής απευθύνεται επίσης και σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησής τους σε περίπτωση απουσίας από τη ζωή των ιδίων ή σημαντικών στελεχών.

Ειδικότερα:
Ασφάλειες ζωής για δανειολήπτες

Το γραφείο μας μπορεί να διασφαλίσει τους δανειολήπτες για την άμεση αποπληρωμή του δανείου τους σε περίπτωση ενός τυχαίου και απρόβλεπτου γεγονότος, που θα μπορούσε να εμποδίσει την ομαλή αποπληρωμή των δόσεων που απομένουν ως την ολική εξόφλησή του.
Με την ασφάλεια αυτή, αν ο δανειοδοτούμενος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις δανειακές του υποχρεώσεις , λόγω μίας σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος, οι υποχρεώσεις του δεν μεταφέρονται στους κληρονόμους ή στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και ταυτόχρονα αποφεύγει την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του από την τράπεζα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο,για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα για την ασφάλεια ζωής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Facebook

Επιπλέον Ασφαλιστικές Υπηρεσίες