Κατοικία

home 1
Το σπίτι σας είναι ένα αγαθό πολύτιμης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας που στεγάζει τα όνειρα, τις χαρές, τις μνήμες και τόσα άλλα που σας κάνουν να μην μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό.
Κατά συνέπεια η ασφάλεια του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.

Για την ασφάλιση της κατοικίας σας μπορείτε να ενεργήσετε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να ασφαλίσετε μόνο το κτίριο ή μόνο τα περιεχόμενα ή και τα δύο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στην περίπτωση που θέλετε να ασφαλιστεί η κατοικία από σεισμό. Δηλαδή, για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ασφαλισμένα το κτίριο και τα περιεχόμενά του, αλλά από σεισμό να ασφαλίσετε μόνο το κτίριο ή μόνο τα περιεχόμενα. Η πλήρης βέβαια κάλυψη του κτιρίου και των περιεχομένων του και από σεισμό συνιστά μια ολοκληρωμένη ασφάλιση. Η κάλυψη του σεισμού προσφέρεται από τις ασφαλιστικές εταιρίες μόνο σε κτίρια που είναι κατασκευασμένα από το 1960 και μετά γιατί από τότε και μετά άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα ο αντισεισμικός κανονισμός κατασκευής των κτιρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Facebook