Επιχείρηση

Insurance_Business_LookingΤα προγράμματα ασφάλειας επιχείρησης περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες,  καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετό.
Επίσης παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κλοπής, ληστείας ταμείου, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών.

Ακόμα, τα προγράμματα ασφάλειας κτιρίων και επιχειρήσεων προφυλάσσουν την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων και των βιτρινών, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια κερδών και ζημιές από σεισμό.

Τώρα, μετά την απόφαση της ΤτΕ (αρ. εγκυκλίου 462/14-5-2013) ο δανειολήπτης δε δεσμεύεται να ασφαλιστεί σε συνεργαζόμενη με την τράπεζα ασφαλιστική εταιρεία, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιλογής του.
Γι αυτό το λόγο το γραφείο μας έχει σχεδιάσει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για ενυπόθηκες επιχειρήσεις στις οικονομικότερες τιμές. Συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες από τις οποίες έχετε δανειοδοτηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα ασφάλειας της επιχείρησής σας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Facebook

Επιπλέον Ασφαλιστικές Υπηρεσίες