Κατοικία

home1Aναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας του σπιτιού σας. Είτε είστε ιδιοκτήτης, είτε ενοικιαστής, μπορούμε να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλειας σπιτιού  σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Τα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας που σας προτείνουμε  μπορούν να σας προσφέρουν πρωτοποριακές καλύψεις με οικονομικά ασφάλιστρα  που κάνουν την ασφάλιση κατοικίας προσιτή για όλους.
Έτσι, έχετε τη σιγουριά ό,τι κι αν συμβεί στην κατοικία σας, θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε φυσιολογικούς ρυθμούς στη ζωή σας χωρίς κόστος.
Τώρα, μετά την απόφαση της ΤτΕ (αρ. εγκυκλίου 462/14-5-2013) ο δανειολήπτης δε δεσμεύεται να ασφαλιστεί σε συνεργαζόμενη με την τράπεζα ασφαλιστική εταιρεία, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιλογής του.
Γι αυτό το λόγο το γραφείο μας έχει σχεδιάσει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για ενυπόθηκες κατοικίες στις οικονομικότερες τιμές. Συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες από τις οποίες έχετε δανειοδοτηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα ασφάλειας της κατοικίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Facebook

Επιπλέον Ασφαλιστικές Υπηρεσίες