Ταξιδιωτική Ασφάλιση

travelΤο γραφείο μας προτείνει προγράμματα που προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη, σε όλο τον κόσμο, για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Ανεξάρτητα αν θα είναι το ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής, καλύπτει τα έξοδα αιφνίδιας επιστροφής, καθώς και τα έξοδα που έχετε προκαταβάλει για τις ημέρες που ακυρώθηκαν και αφορούν είτε εσάς άμεσα, είτε το συνοδό σας.

Με την κάλυψη της ταξιδιωτικής ασφάλισης σας παρέχονται:

- Αποζημίωση σε περίπτωση καθυστέρησης, καθώς και σε περίπτωση ακύρωσης του προγραμματισμένου ταξιδιού.
- Αποζημίωση για ολική απώλεια ή καθυστέρηση άφιξης των αποσκευών, αλλά και κάλυψη των εξόδων για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης.
- Αποζημίωση σε περίπτωση κλοπής χρημάτων και απώλεια ή κλοπή ταξιδιωτικών εγγράφων και διαβατηρίου.
- Αποζημίωση για κάθε ημέρα ομηρίας λόγω αεροπειρατείας ή απαγωγής.
- Κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.
- Κάλυψη μόνιμης ανικανότητας ή απώλειας ζωής.
- Πλήρης κάλυψη εξόδων για έκτακτο πρόβλημα υγείας, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, καθώς και δαπάνες για υγειονομική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής.
- Νοσηλεία σε νοσοκομείο καθώς και τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης αν χρειαστεί.
- Επείγοντα οδοντιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση του πόνου.
- Ιατρική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής με αερομεταφορά ή άλλο διαθέσιμο μέσο.
- Μεταφορά και διαμονή (στον τόπο νοσηλείας) ενός μέλους της οικογένειάς σας, προκειμένου να σας φροντίσει και να σας συνοδεύσει κατά την επιστροφή στον τόπο μόνιμης διαμονής.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης που ανταποκρίνεται  στις ανάγκες σας.

Facebook

Επιπλέον Ασφαλιστικές Υπηρεσίες