Νοσοκομειακή Περίθαλψη

 

image-doctorΗ ιδιωτική ασφάλεια ζωής έχει γίνει πλέον απαραίτητη για κάθε σύγχρονο άνθρωπο.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής έχουν εξελιχθεί και παρέχουν σημαντικότατες καλύψεις όπως Πρωτοβάθμια Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη, Νοσοκομειακό & Χειρουργικό Επίδομα, Ελεύθερη Επιλογή Ιατρού και Νοσοκομείου σε όλο τον κόσμο και πολλές άλλες εξειδικευμένες καλύψεις οι οποίες συμπληρώνουν τα κενά των κοινωνικών ταμείων που στις μέρες μας είναι δυστυχώς πολλά.
Υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται σε εσάς που επιθυμείτε κάλυψη με υψηλά ανώτατα όρια (και προαιρετική μικρή συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας), εξασφαλίζοντας συνθήκες αξιοπρεπούς νοσηλείας ακόμη και στην περίπτωση πολύ σοβαρών ασθενειών. Απευθύνονται σε παιδιά λίγων ημερών έως και ενήλικες των 70 ετών.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με τα προγράμματα αυτά είναι τα εξής:

- Υψηλό ανώτατο όριο ευθύνης της εταιρίας (έως και 2.000.000€ ανά έτος)
- Εξασφαλίζουν την κάλυψη εξόδων για χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες είτε σε περίπτωση νοσηλείας είτε χωρίς νοσηλεία.
- Ξέρετε ακριβώς το ποσό συμμετοχής σας (αν υπάρχει) καθώς είναι σταθερό και προϋπολογισμένο σε κάθε νοσηλεία μέχρι τη θέση Α’.
- Με προσιτό κόστος εξασφαλίζετε την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας στο 100% σε όλο τον κόσμο.
- Σας δίνεται επίδομα σε περίπτωση νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, αν δεν γίνει χρήση του νοσοκομειακού προγράμματος και τα έξοδα τα καλύψει ο κοινωνικός σας φορέας..
- Επιβράβευση σε περίπτωση συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας με μετρητά. Η επιστροφή είναι 20% του ποσού που κάλυψε ο άλλος ασφαλιστικός φορέας αφού αφαιρεθεί η απαλλαγή (αν υπάρχει).
- Ισόβια διάρκεια κάλυψης.
- Δυνατότητα κάλυψης εξόδων από το πρώτο ευρώ.
- Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου ή κλινικής παγκοσμίως με κάλυψη εξόδων 100% ακόμα και σε θέση νοσηλείας Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο, για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα της νοσοκομειακής περίθαλψης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Facebook

Επιπλέον Ασφαλιστικές Υπηρεσίες