“Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής & Ομίλου ΙΑΣΩ”

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους η Εθνική Ασφαλιστική και ο Όμιλος Ιασώ

(άρθρο από insuranceworld.gr)

Ο  Όμιλος Ιασώ και η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα συνεργασία τους με την ένταξη και της Γυναικολογικής Κλινικής Ιασώ στο δίκτυο των συμβεβλημένων νοσηλευτηρίων της ασφαλιστικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, από 1/8/2013 οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα απολαμβάνουν απ’ευθείας νοσοκομειακή κάλυψη στο Ιασώ , την μεγαλύτερη  Γυναικολογική Κλινική  της Ελλάδας, για το σύνολο των γυναικολογικών  περιστατικών, ενώ με την Εθνική Ασφαλιστική συνεργάζονται ήδη το Ιασώ Παίδων και το Ιασώ Θεσσαλίας.

Η Κλινική Ιασώ αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας, ενώ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει μία από τις καλύτερες Μονάδες Νοσηλείας Νεογνών στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθώς και την μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα ακτινοθεραπείας. Επίσης προσφέρει διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με τον πλέον σύχρονο και πρωτοποριακό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών  συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Ιασώ συνεργάζεται  με τον ΕΟΠΥΥ για το σύνολο των υπηρεσιών και των κλινικών του, ενώ συνεργάζεται και με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Leave a Comment