Ευρωπαϊκή Πίστη: Car Total – Νέα εφαρμογή στον Κλάδο Αυτοκινήτων

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνει τη διάθεση της εφαρμογής Car Total, με την οποία παρέχει σε όλους τους ασφαλισμένους της στον Κλάδο Αυτοκινήτων και κατόχους smartphone, τη δυνατότητα άμεσης βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της οδήγησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του app CarTotal, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης εφόσον έχουν την κάλυψη Οδικής Βοήθειας, να ενημερώνουν άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού την Inter Partner Assistance για τα στοιχεία του οχήματος και την ακριβή τοποθεσία ακινητοποίησης, προκειμένου να εντοπίσει το όχημά τους και να τους εξυπηρετήσει άμεσα.

Το Car Total  απευθύνεται σε όλους τους ασφαλισμένους – κατόχους ασφαλιστηρίου συμβολαίου στον κλάδο Αυτοκινήτων της Ευρωπαϊκής Πίστης και είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση.

Ο ασφαλισμένος εισαγάγει τα στοιχεία του συμβολαίου του είτε χειροκίνητα είτε σκανάροντας το QR CODE που θα βρει στο συμβόλαιό του.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή Οδικής Βοήθειας, το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος της εφαρμογής είναι να επιλέξει τη βοήθεια που χρειάζεται, ειδοποιώντας το κέντρο βοηθείας το οποίο βλέπει σε real time χρόνο την τοποθεσία του και όλα τα στοιχεία του συμβολαίου του.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω του Car Total έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους ασφαλισμένους της, μέσω της ελαχιστοποίησης της αναμονής επικοινωνίας αλλά και του εύκολου εντοπισμού σε μη αστικές περιοχές ή κατά τις βραδινές ώρες.

Η εφαρμογή διατίθεται τόσο για Ios όσο και για Android συσκευές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή μέσω του κωδικού QR που θα βρουν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους ή μέσω της ιστοσελίδας www.europaikipisti.gr.

www.insurancedaily.gr

Leave a Comment