Συμφωνία ING Ελλάδος με Ιατρικό Αθηνών

Δημοσιεύθηκε: 15:26 – 18/12/13                                     euro2day.gr

Η ING Ελλάδος υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η οποία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στους ασφαλισμένους της, αλλά και στους δύο κορυφαίους οργανισμούς.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα ασφάλισης υγείας της ING, με ελεύθερη επιλογή νοσοκομειακού παρόχου, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι και στο Παιδιατρικό Κέντρο, με απευθείας κάλυψη του συνόλου των δαπανών από την ING.

«Στην ΙΝG επιβραβεύουμε τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας για την προστασία της υγείας τους, συνεχίζοντας τη σύναψη συνεργασιών με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Τέτοιου είδους συνεργασίες ενδυναμώνουν και εδραιώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της ING στην ελληνική αγορά» σχολίασε σχετικά ο CEO της ING Ελλάδας, κ. Luis Miguel Gomez.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συνεργασία μας με την ING στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε, καθώς και οι υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες για τη λειτουργία τους νοσοκομειακές μας μονάδες είναι πλέον στην υπηρεσία όλων των ασφαλισμένων της ING».

Leave a Comment