Όμιλος Ιντερσαλόνικα: Ισχυρή Οικονομική Βάση, Ανάπτυξη, Μείωση Ασφαλίστρων και Δικαιώματος, Διακανονισμοί με τους Συνεργάτες. Έτοιμος για την Αυριανή Αγορά!

24/ 12/ 2013 Από:

 

Και τι δεν περιλαμβάνεται στο Υπηρεσιακό Σημείωμα που απέστειλε η Διοίκηση του Ομίλου Ιντερσαλόνικα προς όλο το δίκτυο των Συνεργατών της! Οικονομικά στοιχεία που θα ζήλευαν πολλές εταιρείες. Ειδικά για την Ιντερασαλόνικα ΑΕΓΑ κερδοφορία 8 εκ. ευρώ, δείκτη φερεγγυότητας 230%, ασφαλιστικές προβλέψεις 183 εκ. ευρώ, ελεύθερη περιουσία κατάλληλη για ασφαλιστική τοποθέτηση 37 εκ. ευρώ. Για την Ιντερασαλόνικα Ζωής αύξηση νέας παραγωγής κατά 36% και βελτιωμένη κερδοφορία.

Αλλά ο Όμιλος Ιντερσαλόνικα δεν είναι μόνο… αριθμοί. Είναι από μήνες έτοιμος με συστήματα “τυπώνω-πληρώνω” και “πληρώνω-τυπώνω”, έχει εντάξει και εκπαιδεύσει το δίκτυό του, έχει εφαρμόσει τις επιταγές της Πράξης 31/30-9-2013 της ΤτΕ πριν την έναρξη εφαρμογής της. Προβλέπει διακανονισμό ευλόγου χρονικού διαστήματος για όλους τους Συνεργάτες του και βέβαια Άτοκο! Από 1-1-2014 μειώνει το Δικαίωμα Συμβολαίου, μειώνει τα Ασφάλιστρα και συνεχίζει…

Leave a Comment